Нехай f (x) = 6x ^ 2 + 7x - 5 і g (x) = 2x - 1, як ви знайдете f / g?

Нехай f (x) = 6x ^ 2 + 7x - 5 і g (x) = 2x - 1, як ви знайдете f / g?
Anonim

Відповідь:

Нижче наведено спосіб вирішення проблеми:

Пояснення:

# (f / g) (x) = (6x ^ 2 + 7x - 6) / (2x - 1) #

Потім можна підрахувати чисельник:

# (f / g) (x) = ((2x - 1) (3x + 5)) / (2x - 1) #

Тепер ми можемо скасувати загальні терміни в чисельнику і знаменнику:

# (f / g) (x) = (колір (червоний) (скасувати (колір (чорний) ((2x - 1)))) (3x + 5)) / колір (червоний) (скасувати (колір (чорний) (2x - 1))) #

# (f / g) (x) = 3x + 5 #

Де:

# (2x - 1)! = 0 #

Or

#x! = 1/2 #