Відповідь:
Пояснення:
у вас є така функція
Потім потрібно використовувати це рівняння
Як диференціювати f (x) = sinx / ln (cotx), використовуючи правило частки?
Нижче
Як диференціювати y = (2 + sinx) / (x + cosx)?
Dy / dx = (xcos (x) + sin (x) - 1) / (x + cos (x)) ^ 2 "По-перше, нагадаємо, коефіцієнт коефіцієнта:" t (x) / g (x)] ^ '{g (x) f' (x) - f (x) g '(x)} / {g (x) ^ 2} "Нам дана функція диференціювання:" qquad qquad qquad qquad qquad qquad qquad y = {2 + sinx} / {x + cosx} quad. Використовуйте правило частки, щоб вивести наступне: y '= {[(x + cosx) (2 + sinx)'] - [(2 + sinx) (x + cosx) ']} / (x + cosx) ^ 2 y '= {[(x + cosx) (cosx)] - [(2 + sinx) (1 -sinx)]} / (x + cos x) ^ 2, помноживши чисельник на вивід: y' = {xcosx + cos ^ 2x - (2 - 2 sinx + sinx - sin ^ 2x)} / (x + cos) ^
Як диференціювати f (x) = (sinx) / (sinx-cosx), використовуючи правило частки?
Відповідь: f '(x) = - cosx (sinx + cosx) / (1-sin2x) Правило викладу: a (x) = (b (x)) / (c (x)) Тоді: '(x) = (b' (x) * c (x) -b (x) * c '(x)) / (c (x)) ^ 2 Аналогічно для f (x): f (x) = ( sinx) / (sinx-cosx) f '(x) = ((sinx)' (sinx-cosx) -синкс (sinx-cosx) ') / (sinx-cosx) ^ 2 f' (x) = (cosx ( sinx-cosx) -sinx (cosx - (- cosx))) / (sinx-cosx) ^ 2 f '(x) = (cosxsinx-cos ^ 2x-sinxcosx-sinxcosx) / (sinx-cosx) ^ 2 f' (x) = (- sinxcosx-cos ^ 2x) / (sinx-cosx) ^ 2 f '(x) = - cosx (sinx + cosx) / (sinx-cosx) ^ 2 f' (x) = - cosx ( sinx + cosx) / (sin ^ 2x-2sinxcosx + cos ^ 2x) f '