Помножте. (x - 4) (x ^ 2 - 5x + 3)?

Помножте. (x - 4) (x ^ 2 - 5x + 3)?
Anonim

Відповідь:

3) # x ^ 3-9x ^ 2 + 23x-12 #

Пояснення:

# (x-4) (x ^ 2-5x + 3) #

Завжди приймайте перший член перших дужок (тобто. # x #) і помножити його на кожен член другої дужки. Потім зробіть те саме для #-4# та спрощення розширеного виразу:

# x * x ^ 2 = x ^ 3 #

# x * -5x = -5x ^ 2 #

# x * 3 = 3x #

# -4 * x ^ 2 = -4x ^ 2 #

# -4 * -5x = 20x #

#-4*3=-12#

Тому, # (x-4) (x ^ 2-5x + 3) = x ^ 3-5x ^ 2 + 3x-4x ^ 2 + 20x-12 #

# (x-4) (x ^ 2-5x + 3) = x ^ 3-9x ^ 2 + 23x-12 #

Відповідь:

Варіант 3

Пояснення:

Зауважте, що рішення для вибору з усіх мають різні # x ^ 2 # та інше # x # термінів. Таким чином, ми можемо вибрати будь-який з них, щоб зробити вибір.

Я вибираю # x # термін

# "Перший кронштейн" колір (білий) ("dd") S "econd bracket" #

#color (білий) ("dd") obrace (колір (білий) (". dd") xcolor (білий) ("d")) колір (білий) ("dddd") xxobrace (колір (білий) ("dddd ") 3колір (білий) (" ddddd ")) = + колір (білий) (". ") 3x #

#color (white) ("dd") (- 4) колір (білий) ("dddd") xxcolor (білий) ("dd") (- 5x) колір (білий) ("dd") = ul (колір (білий) (".") + 20xlarr "Додати") #

#color (білий) ("dddddddddddddddddddddddddddd") 23x #

З варіантів вибору 3 є # 23x #