N-3 = 3-n?

N-3 = 3-n?
Anonim

Відповідь:

Див. Пояснення …

Пояснення:

Зауважте, що абсолютне значення може бути визначено як:

#abs (x) = {(x "if" x> = 0), (-x "if" x <0):} #

Також зверніть увагу, що:

#n - 3 = - (3 - n) #

Якщо #n - 3 = 0 # потім # 3 - n = 0 # і:

#abs (n-3) = abs (3-n) = 0 #

Якщо #n - 3> 0 # потім # 3 - n <0 # і:

#abs (n-3) = n-3 #

#abs (3-n) = - (3-n) = n-3 #

Якщо #n - 3 <0 # потім # 3-n> 0 # і:

#abs (n-3) = - (n-3) = 3-n #

#abs (3-n) = 3-n #

Отже для всіх реальних значень # n #, ми маємо:

#abs (n-3) = abs (3-n) #