Нехай f (x) = -3x-6 і g (x) = 5x + 2. Що таке f (x) + g (x)?

Нехай f (x) = -3x-6 і g (x) = 5x + 2. Що таке f (x) + g (x)?
Anonim

Відповідь:

Нижче наведено спосіб вирішення проблеми:

Пояснення:

#f (x) + g (x) = (-3x - 6) + (5x + 2) #

По-перше, видаліть терміни з дужок, обережно керуючи ознаками окремих термінів правильно:

#f (x) + g (x) = -3x - 6 + 5x + 2 #

Наступні, подібні до групи терміни:

#f (x) + g (x) = 5x - 3x - 6 + 2 #

Тепер поєднуйте такі терміни:

#f (x) + g (x) = (5 - 3) x + (-6 + 2) #

#f (x) + g (x) = 2x + (-4) #

#f (x) + g (x) = 2x - 4 #