Відповідь:
Пояснення:
FOIL є коротким для First, Outside, Inside, Last, що вказує на різні комбінації термінів з кожного з біноміальних факторів, щоб множити, а потім додати:
# (4x + 3) (x + 2) = overbrace ((4x * x)) ^ "First" + overbrace ((4x * 2)) ^ "Outside" + overbrace ((3 * x)) ^ "Inside" + переповнення ((3 * 2)) ^ "Останнє" #
# = 4x ^ 2 + 8x + 3x + 6 #
# = 4x ^ 2 + 11x + 6 #
Якщо ми не використовували FOIL, то ми могли б зробити розрахунок, розбивши кожен з факторів по черзі за допомогою дистрибутивності:
# (4x + 3) (x + 2) = 4x (x + 2) +3 (x + 2) #
# = (4x * x) + (4x * 2) + (3 * x) + (3 * 2) #
# = 4x ^ 2 + 8x + 3x + 6 #
# = 4x ^ 2 + 11x + 6 #
Таким чином, для біноміальних елементів FOIL допомагає уникнути одного кроку.
Основним недоліком FOIL є те, що воно обмежується біномами.
Відповідь:
Пояснення:
Букви FOIL у методі FOIL використовуються для перших, зовнішніх, внутрішніх, останніх і використовуються для множення двох біномів.
Тут ми розмножуємося
Це означає, що спочатку множать терміни, які відбуваються спочатку в кожному біноміальному, тобто.
Внутрішні засоби помножують найпотаємніші два терміни, тобто.
Звідси
=
=
Використовуючи симплекс-метод z = 8x + 6y 4x + 2y <60 2x + 4y <48 x> 0 y> 0?
"Див. Пояснення" "Початкове табличне значення:" ((0,1,2,0), (- 1,4,2,60), (- 2,2,4,48), (0, -8, -6,0)) "Поворот навколо елемента (1,1) дає:" ((0, -1,2,0), (1,1 / 4,1 / 2,15), (- 2, -1) / 2,3,18), (0,2, -2,120)) "Поворот навколо елемента (2,2) дає:" ((0, -1, -2,0), (1,1 / 3, - 1 / 6,12), (2, -1 / 6,1 / 3,6), (0,5 / 3,2 / 3,132)) "Отже, остаточне рішення:" "Максимум для z - 132." "І це досягається для x = 12 і y = 6."
Використовуючи метод елімінації, яка впорядкована пара 3x - 6y = 5 3x - 6y = 6?
"" "" жодне рішення "" лівої сторони обох рівнянь не ідентичне, "" отже вилучити їх буде усунено як "", так і y термінів "", що виражають обидва рівняння в "колір (блакитний)" схил-перехоплюють форму "• колір (білий) ( x) y = mx + b "де m - нахил і b y-перехоплення" 3x-6y = 5rArry = 1 / 2x-5/6 3x-6y = 6rArry = 1 / 2x-1 "обидві лінії мають однаковий нахил і тому є "" паралельними лініями без перетину ", отже, система не має рішення" граф {(y-1 / 2x + 5/6) (y-1 / 2x + 1) = 0 [-10, 10, -5, 5]}
Використовуючи метод заміщення, як ви вирішуєте 4x + y + 5z = -40, -3x + 2y + 4z = 1 і x-y-2z = -2?
Рішення: x = 3, y = 43, z = -19 4x + y + 5z = -40 (1) -3x + 2y + 4z = 1 (2) x-y-2z = -2 (3):. y = x-2z + 2 Покласти y = x-2z + 2 у рівняння (2) & (3) отримуємо, 4x + x-2z + 2 + 5z = -40 або 5x + 3z = -42 (4) і -3x + 2 (x-2z + 2) + 4z = 1 або -x = 1 -4:. x = 3 Вводячи x = 3 в рівняння (4), отримаємо 5 * 3 + 3z = -42 або 3z = -42-15 або 3z = -57 або z = -19 Укладаючи x = 3, z = -19 в рівнянні (1) отримаємо, 4 * 3 + y + 5 * (- 19) = -40 або y = -40-12 + 95 = 43 Рішення: x = 3, y = 43, z = -19 [Ans]