Як ви пишете 3x - 2y = -6 у форму перехоплення нахилу?

Як ви пишете 3x - 2y = -6 у форму перехоплення нахилу?
Anonim

Відповідь:

# y = 3 / 2x + 3 #

Пояснення:

Форма перехоплення схилів може бути представлена як # y = mx + b #

Щоб отримати формулу в цю форму, ми повинні спробувати отримати # y # в повній самоті.

Від # 3x-2y = -6

По-перше, ми можемо додати # 2y # обом сторонам

і отримати # 3x = 2y - 6 #

потім можна додати #6# обом сторонам

і отримати # 2y = 3x + 6 #

тепер ми можемо розділити все #2#

отримати # => y = 3 / 2x + 3 #

яка зараз знаходиться у формі перехоплення нахилу:)