Відповідь:
Ці два числа
Пояснення:
Є два числа. Назвемо їх
Тричі перший віднімає, так
Тепер у вас є одночасне рівняння для роботи.
Ці ж знаки віднімають, додають різні ознаки. Я завжди вважаю за краще займатися номером після операції, тому я почну з цього. Ми повинні зробити коефіцієнти однаковими.
Якщо ми додамо дно до вершини, ми закінчимо
Замініть свою відповідь
Візьмемо даний.
Тому,
Сума трьох чисел - 137. Друге число - чотири більше, ніж у два рази більше першого числа. Третє число - п'ять менше, ніж у три рази більше першого числа. Як ви знаходите три цифри?
Номери 23, 50 і 64. Почніть з написання виразу для кожного з трьох чисел. Всі вони формуються з першого числа, тому назвемо перше число x. Нехай перше число - x Друге число - 2x +4 Третій номер - 3x -5 Нам сказано, що їх сума 137. Це означає, що коли ми додамо їх усі разом, відповідь буде 137. Напишіть рівняння. (x) + (2x + 4) + (3x - 5) = 137 Дужки не потрібні, вони включені для ясності. 6x -1 = 137 6x = 138 x = 23 Як тільки ми знаємо перше число, ми можемо розробити два інших з виразів, які ми написали на початку. 2x + 4 = 2 xx23 +4 = 50 3x - 5 = 3xx23 -5 = 64 Перевірка: 23 +50 +64 = 137
Три послідовні позитивні цілі числа такі, що продукт другого і третього цілих чисел становить двадцять разів більше, ніж перше ціле число. Які ці цифри?
Нехай числа будуть x, x + 2 і x + 4. Тоді (x + 2) (x + 4) = 10x + 20 x ^ 2 + 2x + 4x + 8 = 10x + 20 x ^ 2 + 6x + 8 = 10x + 20 x ^ 2 - 4x - 12 = 0 (x - 6) (x + 2) = 0 x = 6 і -2 Оскільки завдання вказує, що ціле число повинно бути позитивним, ми маємо, що числа становлять 6, 8 і 10. Сподіваюся, що це допоможе!
У два рази число плюс три рази інше число дорівнює 4. Три рази перше число плюс чотири рази інше число 7. Які номери?
Перше число - 5, а друге - -2. Нехай x - перше число, y - друге. Тоді маємо {(2x + 3y = 4), (3x + 4y = 7):} Ми можемо використовувати будь-який метод для розв'язання цієї системи. Наприклад, шляхом ліквідації: По-перше, усуваючи x, віднімаючи кратне другого рівняння з першого, 2x + 3y- 2/3 (3x + 4y) = 4 - 2/3 (7) => 1 / 3y = - 2/3 => y = -2, потім підставляючи цей результат назад до першого рівняння, 2x + 3 (-2) = 4 => 2x - 6 = 4 => 2x = 10 => x = 5 Таким чином, перше число 5, а другий - -2. Перевірка за допомогою підключення підтверджує результат.