Що таке стандартна форма y = (2x-2) (4x + 1)?

Що таке стандартна форма y = (2x-2) (4x + 1)?
Anonim

Відповідь:

Нижче наведено спосіб вирішення проблеми:

Пояснення:

Щоб поставити це рівняння в стандартній формі, ми повинні помножити два терміни на правій частині рівняння. Щоб помножити ці два терміни, помножте кожен окремий термін у лівій дужці на кожний окремий член у правильній дужці.

#y = (колір (червоний) (2x) - колір (червоний) (2)) (колір (синій) (4x) + колір (синій) (1)) # стає:

#y = (колір (червоний) (2x) xx колір (синій) (4x)) + (колір (червоний) (2x) xx колір (синій) (1)) - (колір (червоний) (2) xx колір (синій) (4x)) - (колір (червоний) (2) xx колір (синій) (1)) #

#y = 8x ^ 2 + 2x - 8x - 2 #

Тепер ми можемо поєднувати такі терміни:

#y = 8x ^ 2 + (2 - 8) x - 2 #

#y = 8x ^ 2 + (-6) x - 2 #

#y = 8x ^ 2 - 6x - 2 #