Відповідь:
див. процес рішення нижче;
Пояснення:
Оскільки нас просять вирішити # m # це означає, що ми повинні шукати суб'єктну формулу # m #
#V = (mv1) / M + M #
По-перше, потрібно спростити рівняння;
# mv1 = mv, (mv xx 1 = mv) #
#M + M = 2M, (1M + 1M = (1 + 1) M = 2M) #
Тепер ми маємо;
#V = (mv) / (2M) #
По-друге, перехресне множення обох сторін..
# V / 1 = (mv) / (2M) #
#V xx 2M = mv xx 1 #
# 2MV = mv #
Отримати # m # Стоячи окремо, ми повинні розділити його з його коефіцієнтом, в даному випадку # v # є коефіцієнт..
Розділіть обидві сторони на # v #
# (2MV) / v = (mv) / v #
# (2MV) / v = (mcancelv) / cancelv #
# (2MV) / v = m #
#:. m = (2MV) / v #
Сподіваюся, що це допомагає!